suprimmo.realestates.bg Български     English     Руский
Български     English     Руский

SUPER ИМОТИ

avatar
«  Назад към резултатите
Всички обяви  »  Имоти - Продажби  »  Магазини  »  обява 6439293
Търговски обект за продажба до метростанция в кв. Люлин 8 Магазин в жилищна сграда 198 кв.м Тухла | Магазини | Люлин 8 гр. София
Търговски обект за продажба до метростанция в кв. Люлин 8 Магазин в жилищна сграда 198 кв.м Тухла | Магазини | Люлин 8 гр. София
Търговски обект за продажба до метростанция в кв. Люлин 8 Магазин в жилищна сграда 198 кв.м Тухла | Магазини | Люлин 8 гр. София

Област: София
Населено място: гр. София
Квартал/Район: Люлин 8
view_google_map Виж обекта на картата
( Ширина:42.72387832070223, Дължина:23.259405465992813, Zoom:16 )

Локация: Магазин в жилищна сграда
Цена: 202 000 EUR  ( 1 020.20 EUR/кв.м )
Квадратура: 198 кв.м
Разположение: -
Склад: -
Тоалетна: -
Тип строителство: Тухла
Степен на завършеност: -
Особености:
checkbox Асансьор
checkbox Паркинг

За повече информация свържете се с нас и цитирайте референтния номер на имота. Моля, кажете, че сте видeли обявата в този сайт.
Референтен номер: Kbs 80356

Представяме ве помещение със статут на магазин с голяма площ от 198 м² и входове от две улици. Имотът се намира на партерно ниво и позволява различни преустройства с оглед различни бизнес потребности.

Помещението е тип ”OpenSpace” и е на 200 метра от метростанция. На входа му има спирка на градски транспорт, както и наличието на голям човекопоток. В посочената цена са включени три паркоместа към търговския обект.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.

Публикувана на:05.05.2020 09:18
Последна редакция:05.05.2020 09:18
Валидност на обявата:остават 29 дни 06 часа 59 минути

transparent transparent
Всички обяви за имоти на този потребител - suprimmo.realestates.bg (4762)
Телефон:
098 817 0871
Телефон:
02/454-12-85
avatar
Име/Фирма:SUPER ИМОТИ


Този сайт изграден с обявите от сайтовете за недвижими имоти - realstates.bg и обяви - www.alo.bg